Uthyrning av konsulter

Vi hjälper er att bygga starka team

Att ta in en konsult för att tillfälligt ersätta en nyckelperson eller förstärka ett team under en begränsad tid är en flexibel lösning om man inte har möjlighet att rekrytera. Vi på Jerrie är specialister på att bygga starka team oavsett om behovet är på kort eller lång sikt. Som ett av de ledande rekryteringsföretagen har vi ett noga utvalt nätverk av konsulter som matchas mot ert tillfälliga behov.

Hyr en konsult

Våra underkonsulter är noga utvalda, har dokumenterad erfarenhet och specialistkompetens inom affärsområdena Ekonomi och HR. De kan snabbt sätta sig in i er verksamhet när ni har ett tillfälligt behov och behöver någon som kan göra stor skillnad på kort tid och hjälpa er att förverkliga era mål.


Hyr först rekrytera sen

Ibland är framtiden oviss och då kan det vara en fördel att börja med att hyra in en konsult via oss med ambitionen att rekrytera personen på sikt. Om personalbehovet kvarstår och ni trivs med varandra rekryterar ni över personen och tar fullt arbetsgivaransvar.

Nätverk av noga utvalda underkonsulter

Som Västsveriges ledande rekryteringsföretag har vi ett stort och brett nätverk av underkonsulter inom ekonomi och HR och kan matcha den perfekta kompetensen för ert tillfälliga behov. Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa er.

logo

Jerrie Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

031-303 30 50
kontakt@jerrie.se

Jerrie Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

08-580 800
kontakt@jerrie.se

Följ oss

FacebookLinkedInInstagram